DAMIRA RESORT – O oază de liniște și relaxare

DAMIRA RESORT a fost înființată în anul 2023 în vederea dezvoltării unui loc liniștit, curat și potrivit pentru relaxare în jurul unui iaz piscicol. Ca activitate principală ne ocupăm de PESCUITUL ÎN APE DULCI, astfel am amenajat un iaz piscicol cu 7 standuri dotate fiecare cu foișor și tot ceea ce este nevoie pentru a crea o oază de liniște și relaxare.

 

Administratorul firmei este, bineînțeles, un pescar, care a dorit să creeze un loc deosebit atât pentru pescari, cât și pentru posibilitatea acestora de a veni împreună cu familia și prietenii.

 

Balta Damira Resort, conform expertizei tehnice și a studiului geotehnic efectuat, s-a format în urmă exploatării agregatelor minerale. Balta nu are nevoie de foraje sau de alimentare cu apă deoarece pânză freatică se află la 1,5- 2m adâncime, fiind în zona de terasă de luncă a râului Crișul Repede, respectiv la 957ml față de acesta.

 

Fiind o fostă balastieră, adâncimea apei variază între 2-4m având o suprafață de aprox. 3ha.

În urma amenajării lacului, și a standurilor de pescuit pentru 1 sau 2 pescari, am început POPULAREA, respectiv : aprox. 80 buc. crap între 6 și 12kg, 150 buc. crap între 3 și 6kg, 150 buc. amur între 3 și 8kg, 40 buc. nisetru siberian. Dar țînând cont că această baltă s-a creat în anii 2000, se mai găsesc și crapi sălbatici, caras auriu, plătică, lin, știucă, biban, șalău și babușcă.

Fie că sunteți pescari pasionați, iubitori de natură sau pur și simplu în căutarea unui loc de relaxare, aceste imagini surprind esența și farmecul bălții Damira. De la răsărituri spectaculoase la apusuri magice, de la luciul apei oglindind cerul senin la momentele de bucurie ale celor ce ne vizitează, fiecare fotografie spune o poveste.

Condițiile de pescuit sunt de dificultate medie. Fiind lac sălbatic, găsim vegetație – structuri care, pentru un pescar de crap, reprezintă o satisfacție să le descopere.

Sunt 7 standuri generoase pentru 1 sau 2 pescari, amenajate pentru condiții foarte bune de pescuit, prevăzute cu foișoare , loc de cort, ponton, curent, saltea și șling, coșuri de gunoi. (la cerere grătar sau ceaun). În imediata apropiere este amenzajat un grup sanitar modern, dotat cu toalete și dușuri.

Pentru deținătorii de rulote este posibilatea campării în apropierea standului și racordarea la energie electrică.

Pescuitul se poate practica doar în sistem Catch & Release” ( în link e disponibil regulamentul si tarifele ) 

Pescuitul se face doar pe bază de rezervare telefonică sau online.

Înainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta prezentul regulament și va achita taxa agrament.

Pescuitul se poate face în următoarele intervale:
– pescuit de zi: 07:00 – 19:00;
– pescuit de noapte: 19:00 – 7:00.

Mai multe detalii despre regulament/taxe puteti obtine la numarul de telefon +40 745 045 258 sau mail : contact@damiraresort.ro

Până data viitoare echipa FishingMall va ureaza fire întinse!!!!

 

 

 

 

 

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *